Поради з продажу нерухомості від Олан Реалті

Поради з продажу нерухомості від Олан Реалті


Ваш будинок це більше, ніж архітектурна споруда. Часто, це продовження, того хто Ви є - Вашої індивідуальністі, стилю і цінностей. Саме тому продаж свого житла може стати емоційним досвідом. Але це також може бути цікавим і корисним. Агенти Олан Реалті завжди готові дати кілька простих порад з продажу житла, які зможуть допомогти Вам провести успішну і своєчасну продажу.


Після того як Ви вирішили продати свій будинок чи квартиру, Вам потрібно зробити своє «домашнє завдання» - і Олан Реалті це прекрасне місце, щоб почати! Отримати підписаний контракт є великим досягненням, але це тільки половина шляху. Типовий продаж житла сьогодні включає в себе більш ніж 20 кроків після того, як первісний контракт підписано до завершення продажу.

 

Професійний агент з нерухомості може надати досвід і знання, що проведуть Вас через весь процес, і виконає продаж Вашого житла в заплановані строки і за найбільш ефективною ціною. Як представник Ваших інтересів, Ваш  агент з Олан Реалті має достатньо маркетингових ресурсів, щоб продемонструвати кращі сторони Вашого будинку чи квартири, і допоможе Вам визначити, які удосконалення зроблять велику різницю.

 

Багато з того, що повинно бути зроблено до закриття продажу є відповідальністью оцінювачів, банківських спеціалістів, адвокатів і інспекторів. Роль Вашого агенту з Олан Реалті також включає в себе координацію цих обов'язків, допомагаючи забезпечити їх виконання  швидко і правильно.


Багато кроків між узгодженням договору і закриттям продажу передбачають співпрацю між покупцем і продавцем, та уважних фахівців з нерухомості з обох сторін угоди, що усунуть та утримають всіх на вірному шляху.

 

ОЛАН Реалті виконає для Вас купівлю, продаж або оренду житла чи іншої нерухомості в Закарпатті. Заповніть контактну форму і ми зв'яжемося з Вами на протязі 24 годин.

 

З чого розпочати

 

Маркетинг нерухомості включає в себе набагато більше, ніж знак у дворі або веб-публікація. Успішні брокери і агенти використовують різні методи для залучення і визначення потенційних покупців, в тому числі новітні досягненя інтернету і комунікацій.


Створення плану

 

Ваш агент з Олан Реалті допоможе Вам створити маркетинговий план, що спростить продаж Вашого будинку чи квартири за найкращою можливою ціною в найкоротші терміни.


Як додати цінності Вашому житлу

 

Ваш агент з Олан Реалті надасть поради, що збільшать вартість Вашого будинку та підвищать Ваші шанси на успішний продаж.

Встановлення ціни

 

Встановлення правильної ціни для Вашого житла є ключем до процесу продажу. Дізнайтеся, як вивчити тенденції ринку і встановити правильну ціну для Вашого будинку.

Покази Вашого будинку чи квартири

 

Підготовка до показу Вашого житла є важливою частиною процесу продажів. Ваш агент з Олан Реалті надасть поради, що можуть допомогти підвищити зовнішню та внутрішню привабливість житла та створити незабутнє враження. Потенційні покупці будуть відчувати себе «як вдома» - що дає більше шансів продажу.

Процесс продажу

 

Після того, як Ви домовились та встановили ціну, покупець організовує фінансування та інспекцію будинку.

 
Ведення переговорів для встановлення угоди

 

Успішні переговори про нерухомість більше, ніж везіння, вродженого таланту або чарівності. Поради досвітченого агенту Олан Реалті допоможуть Вам зробити успішну операцію.

 

Фінансування продавцем

 

Фінансування продавцем або власником є методом, в якому продавець будинку бере на себе роль кредитора при продажу житла.

 

Інспекція будинку

 

Житлова інспекція є професійним, об'єктивним візуальним оглядом фізичної структури і систем будинку чи квартири, від даху до фундаменту. Агент Олан Реалті представить Вам необхідну ​​інформацію і поради про цей критичний передпродажний етап.


Закриття продажу

 

Закриття - або виконання продажу або ескроу - це по суті зустріч, де агент по продажу (сторона, яка здійснює продаж) приймає гроші від покупця, виплачує гроші власнику і впевнюється, що дані покупця правильно записані в угоді та реєстраційних документах,  а також  іпотечної застави. Всі документи підготовлюються наперед та відображають договір купівлі-продажу, дозволяючи всім сторонам угоди підтвердити свої інтереси. Наприклад, покупец отримує право власності на житло, банк реєструє свій кредит  в публічних звітах і державні органи влади збирають свої податки з  передачі нерухомого майна.  Агент з продажу від Олан Реалті також перевіряє договір купівлі-продажу, щоб визначити, які платежі власник повинен отримати і що має заплатити покупець.

 

ОЛАН Реалті виконає для Вас купівлю, продаж або оренду житла чи іншої нерухомості в Закарпатті. Заповніть контактну форму і ми зв'яжемося з Вами на протязі 24 годин.